Skip to main content

Mijn Passie XXXL: Dewi Pechler

27 november 2018

De zangeres gaf zich in oktober letterlijk en figuurlijk bloot op televisie in het programma Adam zoekt Eva VIPS. Helaas sprongen de vonken niet over en was er geen sprake van passie. Maar dat betekent niet dat ze die niet voelt! Dewi Pechler over haar passie voor zingen.

Hoe wist je dat het echt bij je paste?

ʻToen ik de hoofdrol kreeg in de schoolmusical op de basisschool, wist ik eigenlijk stiekem al dat ik op het podium wilde staan.

Wat was een geweldig moment?

ʻEen van de mooiste momenten was tijdens het Idols concert in Ahoy, omdat het zo overweldigend was! Maar tijdens een heel intiem theaterconcert mensen aan het huilen krijgen omdat ik ze raak met mijn stem, is eigenlijk het allermooist!ʼ

Welke rol speelt Amsterdam?

ʻIk treed toch het vaakst op in en rondom de randstad. En in Amsterdam organiseer ik al jaren mijn eigen jamsessies met verschillende artiesten: Dewi’s JAM, nu elke laatste zondag van de maand in de Skylounge van het Hilton. Amsterdam is toch echt de beste stad om livemuziek te verzorgen, omdat het nog steeds echt gewaardeerd wordt.ʼ

Wanneer is het allemaal begonnen?

ʻNog voordat ik kon praten zong ik al, volgens mijn moeder. Dus ik denk toen al!ʼ

Waar droom je nog van?

ʻNog een keer een eigen theaterconcert geven staat nog zeker wel op mijn wenslijst. Met daarbij mijn vierde eigen plaat met zelfgeschreven songs!ʼ