Pay it forward: beauty by Carmen

25 september 2018

Hair & make-up-artist Carmen Zomers toont ons een inkijkje in haar drukke, maar boeiende leven. Wie krijgt ze deze keer allemaal onder haar poederkwast? We lopen weer een weekje met haar mee.

Maandag

Fotoshoot voor mijn nieuwe boek! Voor de styling ga ik eerst nog even langs Aaiko en Dyson en dan onderweg naar topmodel Regina Burton in Hamburg, samen met fotograaf Stefan Heijdendeal. Ik mag fotograferen in een van mijn droomautoʼs, een oldtimer Mercedes Benz 560 SL van Hamburg-car. Het resultaat van vandaag is rond 1 december in mijn nieuwe beauty book te zien.

Dinsdag

Soms weet ik echt niet waar ik de tijd en inspiratie vandaan moet halen om mijn boek af te maken, maar vandaag weet ik weer waarom ik het zo leuk vind. Bij de uitgever krijg ik de dummy te zien van mʼn aanstaande boek, een spannend moment en hartstikke leuk, omdat mijn ideeën nu echt concreet worden. Het ziet er al heel erg mooi uit. Dus vol goede moed ga ik aan de slag met de lancering, persberichten, verkoop en de laatste artikelen.

Woensdag

Vandaag heb ik een fotoshoot met Annemarie Jung bij Mama Kelly in Den Haag. Deze vrouw is ongelooflijk knap en heeft alleen maar positieve energie. Ik heb haar eerder ontmoet voor een shoot en vind het erg leuk dat ze me weer heeft gevraagd. Ik gebruik voor haar een basis van Ellis Faas, volumepoeder van Kevin Murphy en fijne mascara van Yves Rocher. De fotoʼs zien er te gek uit. De publicatie ervan is in oktober, tegelijk met de première van haar nieuwe soloshow.

Donderdag

Er staat een beautyshoot op de agenda, we gaan opnames maken van de nieuwe lancering van Rituals. De filmset en shoot zijn geweldig: de hele studio is afgeplakt met plastic en er staan zakken met gekleurd poeder. De bedoeling is dat we het poeder naar de modellen gooien. Happy en als een stel kinderen rennen we rond in onze witte ʻbeschermpakkenʼ en aan het einde van de opnames zit iedereen onder.

Vrijdag

Een drukke dag! Vandaag ga ik filmen voor een Sanoma-titel waar ik de nieuwe beautyexpert voor de beautyvlogs ben. Ik lever een onlineconcept in voor een ander magazine waar ik vlogs voor maak. En ik heb een bespreking over een nieuwe opdracht: een jaar lang de visagie verzorgen bij TMG tv. Ik voel mij echt dankbaar dat ik zo veel mooie opdrachten mag doen en het vertrouwen krijg om dit met mijn agency te mogen doen.

Zaterdag

Family time! Uit eten met mijn zonen in ons favoriete restaurantje Otaru. We komen er wekelijks en het is altijd leuk, met heerlijk eten en geweldige bediening. Maar als ik wil betalen blijkt dat een Amerikaanse toerist voor onze tafel en de tafel achter ons alles heeft betaald. Ik wil hem graag bedanken, maar hij is al verdwenen en niemand kent hem. Waarom zou hij dit gedaan hebben? Heeft-ie de loterij gewonnen? Wil hij 365 dagen lang elke dag iets weggeven, zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen?

Buiten vragen twee toeristen de weg naar het Victoria-hotel. Dit is onze kans om iets terug te doen! We vertellen de meisjes wat ons is overkomen en brengen ze naar hun hotel. Ze vinden Amsterdam geweldig. Pay it forward!


sponsoren


Jaarabonnement XXXL

NEEM NU EEN JAARABONNEMENT EN ONTVANG AMSTERDAM XXX
4X PER JAAR VOOR € 25!

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkel interview, sappig verhaal, leuke column of nieuwe hotspot in Amsterdam mist? Neem een XXXL abonnement en ontvang voortaan elke 3 maanden AMSTERDAM XXXL op je deurmat voor maar €25,- per jaar! Ook superleuk als cadeau.

XXXL in de winkel

Het magazine AMSTERDAM XXXL is te koop in heel Nederland. Vul hiernaast je locatie in en zie waar de dichtstbijzijnde winkel is. 

Losse verkoop XXXL

Editie 15

December 2021

Mis je een van de vorige edities en zou je deze graag aan je AMSTERDAM XXXL collectie toevoegen of ben je gewoon nieuwsgierig naar een specifiek interview of foto’s van een evenement in een van de vorige edities? 
Iedere editie is los te verkrijgen voor maar € 7,95!

Editie 14

September 2020

Editie 13

December 2019

Editie 12

September 2019

Editie 11

Juni 2019

Editie 10

maart 2019

Editie 9

december 2018

Editie 8

september 2018

Editie 7

juni 2018

Editie 6

Maart 2018

Editie 5

December 2017

Editie 4

Oktober 2017

Editie 3

Juni 2017

Editie 2

Maart 2017

Editie 1

November 2016

AMSTERDAM
XXXL

onderdeel van Gooische Media Groep B.V.

Jimena Rico & Mark Teurlings

Reinwardtstraat 162
1093 HP Amsterdam

E-mail: info@amsterdamxxxl.nl

Jimena & Mark

Een ding dat Jimena Rico en Mark Teurlings gemeen hadden, en nog steeds hebben: een grote liefde voor de stad Amsterdam! Uit deze liefde is dan ook het idee geboren om een magazine geheel te wijden aan deze prachtige stad. En als zij het doen, dan doen ze het goed. Het kon namelijk niet ‘zomaar’ een glossy worden, maar het moest van een ander kaliber zijn: Een chique uitstraling, mooi voor in een collectie, eigentijds en voor ieder wat wils. En dat is gelukt! Ondertussen is het team gegroeid en blijft AMSTERDAM XXXL zich ontwikkelen.


Colofon

Hoofdredactie Jimena Rico & Mark Teurlings 
Artdirection & vormgeving Saskia Geleedts